LEER ONS KENNEN

Uw expert op het gebied van verzekeringen

Maak kennis...

Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het vergelijken van verzekeringen. Volgens ons gaat het vergelijken van verzekeringen verder dan alleen de premies die verzekeraars rekenen onder elkaar zetten, zo is ook het vergelijken van de voorwaarden erg belangrijk. Maar de kern blijft persoonlijk contact. We leren u kennen en zorgen dat we u altijd van het beste advies voorzien.

Wij zijn onafhankelijk en dus niet verbonden aan verzekeraars. Om u keuzemogelijkheden te bieden, werken wij wel samen met veel verzekeraars. De verzekeraars hebben namelijk verschillende plus- en minpunten. Door een ruim aanbod aan verzekeraars kunnen wij u de verzekeringen aanbieden die het beste bij u en het risico passen.

Onze namen...

Wij zijn trots op onze naam. BM sigortam is een afkorting van Benim Sigortam, wat letterlijk Mijn Verzekering betekent. Wij zijn al jaren een begrip in de gemeenschap omdat wij al jaren de beste service, premies en voorwaarden regelen voor onze relaties. Alle onze handelsnamen zijn geregistreerd bij BOIP (merken register). Sluit u direct aan!

Missie

Wij willen dat iedereen met een veilig gevoel heeft over zijn of haar bezittingen. Als er iets gebeurt, doen wij er alles aan om te zorgen dat u daar minimaal de lasten van ondervindt.

Visie

Voorkomen is beter dan genezen. Toch kan het zo zijn dat schades voorkomen. Wij stellen ons voor dat al uw zorgen door ons worden weggenomen, zeker op de meest lastige momenten.


Zorgklanten

10.000+

Schadeklanten

5.000+

Meldingen afgehandeld

25.000+