AANSPRAKELIJKHEID

Klik & Sluit direct verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering

Wilt u direct uw aansprakelijkheidsverzekering berekenen? Vaak is het veel goedkoper om uw verzekeringen als pakket af te sluiten. Klik hieronder en maak direct uw persoonlijke berekening!

In het kort

  • Lage premie
  • Goede voorwaarden
  • Online afsluiten
  • Ervaren adviseurs
  • Onafhankelijk vergelijken

Aansprakelijkheid goed geregeld

Op de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) kunt u schades indienen veroorzaakt aan anderen of aan bezittingen van anderen. Het kan gaan om schades van tientallen euro’s, maar de aansprakelijkheidsverzekering sluit u vooral af om grotere schadeclaims betaald te krijgen door een verzekeraar.

De voordelen

De belangrijkste verzekeringen in de woonverzekering zijn de woonhuisverzekering (het huis zelf), de inboedelverzekering (de spullen in uw huis) en de aansprakelijkheidsverzekering. Naast deze verzekeringen kunt u nog een aantal andere noodzakelijke verzekeringen afsluiten.

Door het combineren van deze polissen in de één polis voorkomt u dat verzekeraars bij schade naar elkaar wijzen voor een schadevergoeding. De verzekeraar beloont het combineren ook nog eens met een aantrekkelijke korting op de premie.


Zelf verzekeren - Execution only

Bij ‘execution only’ maak u zelf de keuze voor een verzekeringsproduct en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseurs u hierbij geen advies hebben gegeven of handelingen hebben verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf bij onder andere schade die het gevolg is van een onjuiste productkeuze die u heeft gemaakt, of mogelijke fouten die u hebt gemaakt bij het invoeren van de aanvraag.

Meer weten over...

Heeft u nog vragen? Of wilt u kennismaken om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen? Leer ons kennen en neem direct contact op!