INBOEDELVERZEKERING

Klik & Sluit direct uw verzekering

Inboedelverzekering berekenen

Wilt u direct uw inboedelverzekering berekenen? Vaak is het veel goedkoper om uw verzekeringen als pakket af te sluiten. Klik hieronder en maak direct uw persoonlijke berekening!

In het kort

  • Pakket korting
  • Lage premie
  • Goede voorwaarden
  • Online afsluiten
  • Ervaren adviseurs

Wat is een inboedelverzekering?

Door bijvoorbeeld brand, inbraak of een heftige storm kunnen de spullen in uw huis zwaar beschadigd raken. Door brand kunt u zelfs alles verliezen. Gelukkig kunt u zich verzekeren tegen dit soort risico’s. De inboedelverzekering vergoedt de schade als het ontstaan is door één van de verzekerde gebeurtenissen.

Kies uw verzekering

Met een inboedelverzekering verzekert u uw eigendommen. Het gaat om de zaken in uw huis die niet vastgenageld zitten. Het huis zelf verzekert u met de woonhuisverzekering, en alle spullen in het huis met de inboedelverzekering. De kans op een allesverwoestende brand is klein, maar het kan iedereen overkomen. Het financiële leed door schade kunnen wij voorkomen met de juist verzekering.

Deze verzekering vormt een onderdeel van de woonverzekeringen. U kunt de verzekering online vergelijken en sluiten op de website. U kunt nog meer besparen door meerdere woonverzekeringen te combineren. Sommige verzekeraars geven namelijk een pakketkorting als u meerdere verzekeringen op één polis afsluit. Ook handig voor uzelf. Zo houdt u de verzekeringen overzichtelijk.


Zelf verzekeren - Execution only

Bij ‘execution only’ maak u zelf de keuze voor een verzekeringsproduct en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseurs u hierbij geen advies hebben gegeven of handelingen hebben verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf bij onder andere schade die het gevolg is van een onjuiste productkeuze die u heeft gemaakt, of mogelijke fouten die u hebt gemaakt bij het invoeren van de aanvraag.

Meer weten over...

Heeft u nog vragen? Of wilt u kennismaken om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen? Leer ons kennen en neem direct contact op!