ONGEVALLENVERZEKERING

Klik & Sluit direct verzekeringen

Ongevallenverzekering

Wilt u direct uw ongevallenverzekering berekenen? Vaak is het veel goedkoper om uw verzekeringen als pakket af te sluiten. Klik hieronder en maak direct uw persoonlijke berekening!

In het kort

  • Lage premie
  • Goede voorwaarden
  • Online afsluiten
  • Ervaren adviseurs
  • Onafhankelijk vergelijken

Zoals de naam al doet vermoeden keert de ongevallenverzekering een bedrag uit bij een ongeval. Het verzekerd bedrag wordt uitgekeerd bij blijvende invaliditeit en bij overlijden ten gevolge van een ongeval. De kans dat u of uw nabestaanden gebruik maakt van deze verzekering is klein, maar de ongevallenverzekering is zeker wel een nuttige verzekering. Zeker tegen de lage premies die verzekeraars in rekening brengen.

U kunt een ongevallenverzekering voor uzelf afsluiten, maar voor een gezin is ook mogelijk. Welke bedragen de verzekeraar uitkeert na een ongeval kiest u zelf. Bij hogere verzekerde bedragen bent u duurder uit, maar ook dan is de verzekering goed betaalbaar. De verzekering is een extra vangnet. De financiële gevolgen bij zwaar letsel en overlijden zijn namelijk groot. Met de ongevallenverzekering zijn deze kosten deels op te vangen.


Wat mag u van de ongevallenverzekering verwachten?

Bij overlijden volgt er een uitkering van bijvoorbeeld €10.000, en bij blijvende invaliditeit een uitkering van €75.000. De uitkering is vrij te besteden. Ook als een ongeval gebeurt tijdens de vakantie biedt de ongevallenverzekering dekking. Na overlijden wordt het verzekerd bedrag gelijk uitgekeerd. Bij letsel volgt de uitkering zodra medisch vastgesteld is dat er sprake is van blijvende invaliditeit.


Zelf verzekeren - Execution only

Bij ‘execution only’ maak u zelf de keuze voor een verzekeringsproduct en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseurs u hierbij geen advies hebben gegeven of handelingen hebben verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf bij onder andere schade die het gevolg is van een onjuiste productkeuze die u heeft gemaakt, of mogelijke fouten die u hebt gemaakt bij het invoeren van de aanvraag.

Meer weten over...

Heeft u nog vragen? Of wilt u kennismaken om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen? Leer ons kennen en neem direct contact op!