PLEZIERVAARTUIGEN

Meer informatie over uw verzekering

Met de pleziervaartuigenverzekering kunt u uw boot verzekeren tegen bijvoorbeeld schade door een aanvaring of door diefstal. Ook de aansprakelijkheid als schipper kan meeverzekerd worden in deze verzekering. Er zijn meerdere verzekeraars die de pleziervaartuigenverzekering aanbieden. De verschillen tussen de verzekeraars zijn groot. 

Naast de boot zelf en de aansprakelijkheid van de schipper biedt de pleziervaartuigenverzekering nog aanvullende dekkingen. U kunt bijvoorbeeld ook de spullen in uw boot meeverzekeren. De verzekering raden wij aan, want schade kan iedereen overkomen. Alleen al een brand kan uw boot binnen een paar minuten waardeloos maken. Het is een lekker gevoel om dit soort risico’s bij een verzekeraar neer te kunnen leggen. 


Waar sluit u een pleziervaartuigenverzekering voor af? 

Onder deze noemer vallen diverse bo ten en zaken die bij een boot horen. Het gaat bijvoorbeeld om een zeilboot, een sloep of een speedboot, maar bijvoorbeeld ook een bijbehorende trailer kan meeverzekerd worden. De voorwaarden die verzekeraars stellen verschillen, maar vooral het verschil in premie is groot. Ook verschilt het sterk hoeveel eigen risico verzekeraars in rekening brengen in de pleziervaartuigenverzekering.


Meer weten over...

Heeft u nog vragen? Of wilt u kennismaken om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen? Leer ons kennen en neem direct contact op!