RECHTSBIJSTAND

Klik & Sluit direct uw verzekering

Rechtsbijstand berekenen

Kies direct voor een rechtsbijstandsverzekering die bij u past. In combinatie met andere verzekeringen kan de pakketkorting flink oplopen. Vergelijk het hier.

In het kort

  • Pakket korting
  • Lage premie
  • Ervaren adviseurs
  • Online afsluiten
  • Onafhankelijk vergelijken

Waarom rechtsbijstand?

U kunt tegen uw wil terecht komen in een conflict. Vaak is dit nog wel te sussen, maar als het niet lukt, heeft u mogelijk juridische hulp nodig. De tarieven van advocaten kunnen hoog oplopen, dus u kunt maar beter een rechtsbijstandsverzekering afsluiten. Ook als u wordt benadeeld door iemand of door een organisatie kunt u de rechtsbijstandsverzekering inschakelen.

Juridische kosten

De meeste mensen komen niet vaak in een conflict terecht waarbij de hulp van een advocaat noodzakelijk is, maar het kan u overkomen. U krijgt bijvoorbeeld een conflict met de gemeente, met de woningbouwvereniging of met de koper van uw woning. Als u er wel in terecht komt, bent u blij dat u een rechtsbijstandsverzekering heeft.

Bij een conflict kunt u de hulp van een advocaat inschakelen. Zonder een rechtsbijstandsverzekering zult u de neiging hebben om toch van uw rechten af te zien. U maakt natuurlijk geen hoge juridische kosten die u misschien niet weer terug krijgt. Maar niet altijd is het een keuze om actie te ondernemen. U kunt namelijk ook door een advocaat van iemand anders aangesproken worden in een geschil. Met een rechtsbijstandsverzekering staat u sterker. U kunt namelijk ook zelf een advocaat inschakelen. 


Zelf verzekeren - Execution only

Bij ‘execution only’ maak u zelf de keuze voor een verzekeringsproduct en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseurs u hierbij geen advies hebben gegeven of handelingen hebben verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf bij onder andere schade die het gevolg is van een onjuiste productkeuze die u heeft gemaakt, of mogelijke fouten die u hebt gemaakt bij het invoeren van de aanvraag.

Meer weten over...

Heeft u nog vragen? Of wilt u kennismaken om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen? Leer ons kennen en neem direct contact op!