REISVERZEKERING

Klik & Sluit direct verzekeringen

Reisverzekering

Wilt u direct uw reisverzekering berekenen? Vaak is het veel goedkoper om uw verzekeringen als pakket af te sluiten. Klik hieronder en maak direct uw persoonlijke berekening!

In het kort

  • Lage premie
  • Goede voorwaarden
  • Online afsluiten
  • Ervaren adviseurs
  • Onafhankelijk vergelijken

De reisverzekering kunt u inschakelen bij diefstal van uw bagage, maar de dekking gaat veel verder dan dat. Medisch kan u iets overkomen en u kunt veel kosten maken doordat u niet naar huis kunt vliegen of voor als u bijvoorbeeld een medische behandeling nodig heeft en u moet met spoed terug vliegen naar Nederland.

Een vakantie moet onbezorgd zijn. Met een reisverzekering heeft u de zekerheid dat u terug kunt vallen op de dekking in de reisverzekering. Bij calamiteiten kunt u contact opnemen met de alarmcentrale. Zij kunnen u op afstand helpen en aangeven wat u kunt doen in bepaalde situaties.


Kiest u voor een kortlopende of voor een doorlopende reisverzekering?

Gaat u maar één keer per jaar op vakantie en niet voor meerdere weken? In dat geval kunt u vaak het beste kiezen voor een reisverzekering die dekking biedt voor die ene vakantie. Bij meerdere vakanties per jaar is een doorlopende reisverzekering een aanrader. Deze is namelijk goedkoper dan meerdere kortlopende reisverzekeringen.


Vergeet de annuleringsverzekering niet

Door ziekte van u of een gezinslid kan het gebeuren dat een vakantie toch niet door kan gaan of eerder wordt afgebroken. Met de annuleringsverzekering krijgt u de kosten van de vakantie uitgekeerd. Als u bijvoorbeeld €2.000 hebt betaald voor de vakantie, kunt u dit bedrag terugkrijgen van de verzekeraar.


Zelf verzekeren - Execution only

Bij ‘execution only’ maak u zelf de keuze voor een verzekeringsproduct en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseurs u hierbij geen advies hebben gegeven of handelingen hebben verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf bij onder andere schade die het gevolg is van een onjuiste productkeuze die u heeft gemaakt, of mogelijke fouten die u hebt gemaakt bij het invoeren van de aanvraag.

Meer weten over...

Heeft u nog vragen? Of wilt u kennismaken om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen? Leer ons kennen en neem direct contact op!