ZORGVERZEKERING

Vergelijk & Sluit de beste zorgverzekering

Bereken uw zorgverzekering

In het kort

  • Lage premie
  • Goede voorwaarden
  • Online afsluiten
  • Ervaren adviseurs
  • Onafhankelijk vergelijken

De beste zorgverzekering in 2019

Wat is voor u de beste zorgverzekering van 2019? Met onze online zorgvergelijker kiest u direct voor de verzekering met de laagste premie en beste voorwaarden die echt bij u past. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder.


Lage premie & goede voorwaarden

Naast een lage premie voor uw zorgverzekering is het belangrijk om goed te kijken naar de bijkomende voorwaarden. Een zorgverzekering alleen op prijs kiezen, kan u op termijn duur komen te staan. Zorg voo r een keuze die het best bij u past.

Zo kan het zijn dat bepaalde verzekeringen vereisen dat u naar specifieke zorgverleners gaat (dat heet een Naturapolis). Andere verzekeraars bieden u hier de vrijheid in en keren het benodigde bedrag uit (een Restitutiepolis). Onze zorgvergelijker helpt u de beste keus te maken.


Zelf verzekeren - Execution only

Bij ‘execution only’ maak u zelf de keuze voor  een verzekeringsproduct en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseurs u hierbij geen advies hebben gegeven of handelingen hebben verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf bij onder andere schade die het gevolg is van een onjuiste productkeuze die u heeft gemaakt, of mogelijke fouten die u hebt gemaakt bij het invoeren van de aanvraag. 

Zorgpremies met collectieve korting

Via onze website kunt u eenvoudig zelf uw zorgverzekering berekenen bij zorgverzekeraars die wij zorgvuldig hebben geselecteerd en waar wij een samenwerkingsverband mee hebben. Bij de meeste verzekeraars profiteert u via ons van hoge collectieve kortingen op de premie, waardoor u honderden euro's per jaar kunt besparen. Zodra u via onze website een berekening maakt bij een verzekeraar, worden de premiekortingen automatisch verwerkt. 

Bent u verzekerd bij Zilverenkruis en wilt u een hogere korting en extra vergoedingen?
Stap dan over naar de collectiviteit van Benim Life bij Zilveren Kruis! Log in via uw DigiD en geef de wijziging door.


Jaarlijks uw zorgpremie bekijken

Iedereen van 18 jaar of ouder is in Nederland verplicht een basisverzekering te hebben. De overheid bepaalt elk jaar welke zorg hierin zit waardoor de dekking bij elke verzekeraar hetzelfde is. Toch zijn er grote verschillen in de premies tussen de verschillende verzekeraars. Dat komt omdat verzekeraars los van elkaar afspraken maken met zorgverleners over de vergoeding die zij betalen voor bepaalde zorg. Verder werkt de ene verzekeraar efficiënter dan de andere waardoor zij een lagere premie kunnen bieden.

Daarnaast bieden verzekeraars veschillende soorten basisverzekeringen aan. U kunt kiezen uit:

Een restitutieverzekering biedt de meeste vrijheid bij het kiezen van uw zorgverleners. U mag bijvoorbeeld zelf bepalen naar welke fysiotherapeut u gaat of in welke ziekenhuis u wordt geopereerd. Verzekeraars vergoeden alle behandelingen voor 100% van de marktconforme prijs. Dat betekent dat alle kosten worden vergoed zolang de behandelende zorgverlener hiervoor een reële prijs in rekening brengt.

De restitutieverzekering is de duurste vorm die zorgverzekeraars aanbieden. Toch betekent dit niet dat een restitutieverzekering altijd duurder is dan bijvoorbeeld een naturaverzekering. Zo kan bijvoorbeeld de restitutiepolis van de ene verzekeraar goedkoper zijn dat de naturapolis van de andere.


Omdat verzekeraars elk jaar hun premies opnieuw bepalen en er wellicht veranderingen zijn in uw wensen voor uw zorgverzekering, raden wij u aan om jaarlijks uw zorgverzekering te controleren. U kunt eenvoudig via onze website uw zorgpremie berekenen bij de verschillende aanbieders waar wij mee samenwerken.

Meer weten over...

Heeft u nog vragen? Of wilt u kennismaken om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen? Leer ons kennen en neem direct contact op!